19.10.2019 Koulutuspäivä ja vuosikokous

Vuoden 2019 koulutuspäivän ohjelma on vihdoin kasassa. Koulutuspäivän teemana on paluu juurille eli kenttälääkintä. Pyrimme keskittymään ensihoitopaikan johtamiseen ja lääkintään, mutta perehdymme myös kenttälääkintäketjuun ja siihen tapahtuneisiin muutoksiin viime vuosina. Ohjelmassa on muun muassa triagea, European Trauma Coursen (ETC) tarjoamia johtamisnäkökulmia kenttälääkintää ajatellen, TCCC-konseptia ym. Pääsemme myös perehtymään tämänhetkiseen ensihoitopaikkaan.

Pyrimme järjestämään päivän lopuksi paneelikeskustelun, jonka aikana voi kysyä polttavia kysymyksiä asiantuntijoilta ja toivottavasti saamme kiinnostavaa keskustelua aikaiseksi. Mikäli homma menee kuin edellisinä vuosina niin koko päivä pysyy hyvinkin interaktiivisena.

Ajankohta on lauantai 19.10.2019 klo 9-18 ja paikkana on viimevuotinen Santahaminatalon auditorio Itälinnake Santahaminassa. Koulutuspäivän jälkeen pidämme myös yhdistyksen syyskokouksen johon kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Tänä vuonna ilmoittautumiset voi laittaa suoraan minulle tähän sähköpostiin. Koulutuspäivän hinta on kuten viime vuosina 30€ ja maksetaan yhdistyksen tilille FI 97 5711 1320 1263 67 (Reservin lääkintäupseerit ry). Muista laittaa oma nimi viestikenttään.

Pyrimme saamaan koulutuspäivälle kertauspäivän. Tämä on vielä selvityksen alla. Tietoa koulutuspäivästä saa mielellään jakaa eteenpäin, kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Terveisin,
Christoffer Wiklund