20.11.2021 Koulutuspäivä ja vuosikokous

Reservin lääkintäupseerit ry:n koulutuspäivä järjestetään taas viime vuoden tauon jälkeen 20.11.2021 klo 9-18, osoitteena Döbelninkatu 2, Helsinki. 

Tämän vuoden koulutuspäivän teemana on ajankohtaisesti viime vuosien tapahtumat huomioiden “Tasavalta kriisin keskellä”. Koulutuspäivänä keskitymme kuulemaan yleisesti kansakuntaa ja sen toimintavalmiutta uhkaavista tekijöistä sekä toimintajärjestelyistä niiden varalle. Luentojen välissä järjestetään lounas- ja kahvitauot, jotka sisältyvät koulutuksen hintaan. Koulutuksen päätteeksi järjestetään luennoitsijoiden kesken paneelikeskustelu, jonka jälkeen jatketaan suoraan yhdistyksen vuosikokoukseen.

Koulutuspäivä järjestetään hybriditapahtumana, ja etäosallistumismahdollisuus järjestetään. Koulutuksen hinta yhdistykseen kuulumattomille on 40€ ja etäosallistuminen 30€. Yhdistyksen jäsenille ja opiskelijoille osallistumismaksu paikanpäällä 30€ ja etänä 20€. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: clankinen@gmail.com. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka- aineallergiat.

Terveisin,

Järjestelytoimikunta ja RLU hallitus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *