Koulutuspäivä

Reservin lääkintäupseerit r.y. järjestää sotilaslääketieteellistä koulutusta jäsenilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille koulutuspäivän merkeissä. Ensimmäinen koulutuspäivä järjestettiin vuonna 2014 Upinniemen varuskunnassa otsikolla ‘Sukellusonnettomuudet’. Koulutuspäivän suosio on tasaisesti kasvanut ja seminaarit ovat herättäneet kiinnostusta myös laajemmin terveydenhuollon ammattilaisissa.

Olemme taivoitelleet luennoitsijoiksi jokaisena vuonna Suomen parhaita asiantuntijoita ja koulutuspäivän lääketieteellinen taso onkin ollut erittäin korkea. Sisältö on ollut poikkitieteellistä ja lääketieteen lisäksi luennoilla on käsitelty esimerkiksi yhteiskunnan kriisinkestävyyttä. Teemoja vuoden 2014 jälkeen ovat olleet muun muassa poikkeusolot ja näihin liittyvä lainsäädäntö, valmiustoiminta, haavoittuminen taistelukentällä ja vammanhallintakirurgia sekä ihmisen fysiologiaa ja kenttälääkintää ääriolosuhteissa.

Tieteellisesti korkeatasoisten luentojen lisäksi haluamme tarjota jäsenillemme ja muille osallistujille tilaisuuden verkostoitua ja tavata toisiaan kerran vuodessa mielenkiintoisen aihepiirin äärellä. Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hyväksyy seminaarista 7 tuntia teoreettisia opintoja erikoistumiskoulutukseen. Lisäksi koulutuspäivään osallistuneille hyväksytään yksi vapaaehtoinen kertausharjoitusvuorokausi.

Vuonna 2023, juhlistaaksemme yhdistyksemme 10-vuotistaivalta, yhdistyksemme hallitus on päättänyt vuosittaisen koulutuspäivän sijasta jäsenilleen illallisjuhlan. Tarkempi kutsu alla. Tarkemmat lisätiedot yhdistyksen puheenjohtajalta ja sihteeriltä.

puheenjohtaja@reservinlaakintaupseerit.fi

sihteeri@reservinlaakintaupseerit.fi

Koulutuspäivien ohjelmia